image
Sursa foto: Getty Images

Supriză! Sergio Ramos refuză PSG și se "cere" singur la un alt "gigant"

Dacă până acum se știa că Sergio Ramos este ca și plecat de la Real Madrid la PSG, între timp se pare că fundașul poate ajunge la Manchester United.

"Diavolii" îl vor, dar și el își dorește. Potrivit publicației Mirror, legendarul căpitan al madrilenilor nu prea e convins de oferta de la PSG, iar recent a refuzat și o superofertă din Asia, pentru că familia sa nu mai vrea să se mute la o distanță atât de mare.

Sursa citată susține că Manchester United rămâne favorită să-l transfere, mai ales că Ole Gunnar Solskjaer chiar are nevoie de un fundaș central cu experiență. De fapt, chiar de doi fundași centrali, motiv pentru care pe radarul "diavolilor" se află și tânărul Jules Kounde (22 de ani).

În plus United este unul dintre puținele cluburi care îi pot satisface pretențiile financiare, adică 12 milioane de euro pe sezon net, atât cât primește acum de la Madrid. Acesta este și motivul pentru care Ramos a refuzat oferta de prelungire venită de la Real pentru că madrilenii i-au cerut să renunțe la 10 la sută din actualul său salariu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: