Sport

Breaking news! Simona Halep, debut dificil în 2021. Meci de infarct în Australia. Răsturnare de scor

Simona Halep a avut parte de un debut infernal de sezon în 2021. Românca a avut un meci de infarct în turul secund al turneului din Australia. A fost o răsturnare de scor incredibilă.

Simona Halep, debut greu de sezon

Simona Halep a avut parte de un debut greu de sezon, într-un meci oficial. Românca a întâlnit-o pe rusoaica Anastasia Potapova, 19 ani, locul 101 WTA.

Meciul a avut loc în turul secund al Gippsland Trophy, turneu organizat la Melbourne, ca pregătire pentru Australian Open. Românca a avut primul tur liber, dar are deja un meci la activ în anul 2021.

Simona a învins-o pe Ashleigh Barty (1 WTA), într-un demonstrativ jucat la Adelaide, scor 3-6, 6-1, 10-8. Va fi primul duel direct cu Anastastia Potapova.

Primul set a fost unul echilibrat, cu un debut cu mai multe break-uri, dar Halep s-a impus până la urmă, cu 6-3. În actul secund, Halep a pornit mai prost şi rusoaica s-a desprins la 3-1. Mai mult, a servit pentru 4-1, dar românca a întors şi a egalat la 3.

Setul secund a continuat sub semnul echilibrului şi s-a ajuns la 4-4. Românca a reacţionat bine şi a închis meciul cu un dublu 6-4.

Simona Halep va juca în turul III cu învingătoarea partidei dintre Laura Siegemund și Destanne Aiava.

565.530 de dolari este fondul total de premiere pentru Gippsland Trophy.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *