Tragic accident la locul de muncă: Un macaragiu, strivit de o coloană de metal, la Fălești

Un bărbat a decedat, după ce o coloană din metal a căzut. Tragedia s-a întâmplat pe 30 ianuarie, în jurul orelor 14:15, în timpul demolării unui depozit, la Fălești.

Foto: IP Fălești

Potrivit ofițerei de presă a IP Fălești,în timpul demolării, o coloană de metal a căzut peste macaraua de model ZIL, condusă de macaragiul în vârstă de 61 ani, locuitor al satului Musteața, raionul Făleşti.

1 / Sursa:IP Fălești

La fața locului, polițiști au stabilit că la data şi ora indicată, în timp ce macaragiul efectua lucrări de demolare a unui depozit de pe teritoriul orașului Făleşti, din motive neclare, o coloană de metal a căzut peste cabina macaragiului, cauzându-i leziuni corporale.

1 / Sursa:IP Fălești

În urma traumelor primite, macaragiul a fost internat în Spitalul Raional Fălești. Ulterior, bărbatul a decedat la spital, la ora 15:20.

Materialul a fost transmis conform competenței Procuraturii raionului Fălești, conform art. 270 CPP al RM, unde urmează a fi pornită o cauză penală în temeiul articolului 183 Cod penal al RM. (Încălcarea regulilor de protecţie a muncii).

Alte circumstanţe se stabilesc.


Pub