(video) Andrian Candu: Cu un Guvern în demisie se poate discuta doar despre timpul de afară

Poziția Pro Moldova în Parlament va fi expresia doleanței ferme a cetățenilor față de acordarea sau neacordarea votului Guvernului Gavriliță, a declarat Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă, susținute astăzi, 1 februarie.

Foto: UNIMEDIA

„De 30 de ani trăim în criză, în ultimul an lucrurile s-au înrăutățit. Covid-19, situația economică, dezamăgirea oamenilor în politicieni îi alungă pe oameni din țară. Pro Moldova vine cu câteva priorități și mai multe proiecte pentru atenuarea efectelor crizei profunde din țară. În această sesiune parlamentară, ne vom concentra pe sănătate, economie și protecție socială”, a menționat Andrian Candu.

Cu toate acestea, Pro Moldova este conștientă că un Guvern în exercițiu reduce considerabil șansele promovării unor politici cu impact.

„Un Guvern în demisie este unul cu care poți vorbi, poate, doar despre timpul de afară. Este un Guvern problemă, niciodată soluție”, a spus Andrian Candu.

Parlamentul Republicii Moldova urmează să se întrunească în ședință pentru a examina propunerea candidatului la funcția de prim-ministru înaintată de Maia Sandu și programul de guvernare a Nataliei Gavriliță.


Pub