Ca în vestul sălbatic, la Hîncești: O bătaie cu cuțite și ciocane l-a băgat pe un bărbat în reanimare

Bătaie cu cuțite și ciocane în satul Bujor, raionul Hîncești, în urma căreia un tânăr de 28 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău, iar un alt tânăr a primit tratament la domiciliu. Incidentul a avut loc pe 30 ianuarie, ora 02:22.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Poliției, apelul telefonic a parvenit de la un locuitor al raionului Hîncești, care a comunicat că în strada s. Bujor, raionul Hîncești, multe persoane se îmbrincesc.

La fața locului s-au deplasat echipajele de reacționare operativă a IP Hîncești, care au stabilit că în centrul satului Bujor, raionul Hîncești, mai multe persoane s-au agresat fizic între ei, printre care două persoane în vârstă de 31 și 28 ani și au avut nevoie de ajutor medical, fiind transportați la Spitalul raional Hîncești.

În urma efectuării măsurilor operative au fost stabilite identitatea persoanelor care au participat la bătaie, aceștia fiind un grup de tineri din localitățile Bujor si Mingir, raionul Hîncești.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de către grupa operativă a IP Hîncești, au fost audiați martorii care au indicat direct spre doi frați, în vârstă de 22 și 20 ani, locuitori ai satului Mingir, care în timpul bătăii au fost văzuți în mână cu un cuțit și ciocan metalic.

Pentru comiterea infracțiunii date, în baza art. 166 CPP al RM au fost reținute două persoane, în vârstă de 22 și 20 ani.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală în baza art.287 alin. (3) CP al RM.

La moment victima, în vârstă de 28 ani se află în secția de reanimare al spitalului de urgență din municipiul Chișinău, starea lui la moment fiind gravă, dar stabilă.

După acordarea ajutorului medical, celei de-a doua victime, în vârstă de 31 ani, i-a fost indicat tratament la domiciliu.


Pub