(video) „Igor Dodon, în rol de cupidon” continuă: Tinerii Gheorghiță s-au căsătorit și au primit un cadou de la fostul șef de stat

Violeta și Alexandru Gheorghiță, care au putut fi din nou împreună în urma intervenției fostului șef de stat, Igor Dodon, s-au căsătorit oficial. Tinerii l-au vizitat pe cel care a jucat rol de cupidon și au primit și un cadou cu ocazia cununiei religioase.

Foto: Facebook

„Violeta, originară din Rusia, în luna octombrie, din cauza interdicțiilor în legătură cu pandemia Covid-19, nu a putut să se deplaseze în Republica Moldova pentru a se căsători cu Alexandru. În urma implicării mele în calitate de Președinte al țării, în luna noiembrie, anul trecut, Violeta a primit permisiunea de a veni în Republica Moldova, iar ieri, tinerii au oficiat cununia civilă și cea religioasă.

Întrevedere / Sursa:Facebook

Cu acest frumos prilej, am felicitat astăzi tânăra familie, urându-le mulți ani fericiți și familie trainică. Le-am dăruit un buchet de flori și icoana Sfântului Nicolae, adusă de mine de la muntele Athos”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Povestea de dragoste dintre doi tineri a fost pusă pe stop de pandemia de Covid-19, iar planurile de nuntă aproape date peste cap. Mireasa a rămas blocată în țara ei, Federația Rusă și nu i se permitea să vină în Republica Moldova, unde o aștepta viitorul său soț. Neștiind unde să mai apeleze, Alexandru a înregistrat o adresare video și a expediat-o șefului statului, Igor Dodon, la emisiunea sa săptămânala de pe Youtube. Igor Dodon a intervenit și i-a ajutat pe cei doi tineri să fie, din nou, împreună.


Pub