Devino Organizația de Tineret a Anului 2020!

Consiliul Național al Tineretului din Moldova lansează apelul de înscriere în concursul „Organizația de Tineret a Anului”!

Foto: UNIMEDIA

Dacă reprezinți o Organizația de Tineret care se implică activ în dezvoltarea sectorului de tineret, în campanii de advocacy și aduce schimbări pozitive în comunități și are ca scop recunoașterea impactului produs de către această asupra dezvoltării Republicii Moldova.

Atunci trimite dosarul pentru aplicare la concurs pe adresa de e-Mail cntm.comunicare@gmail.com până pe data de 5 Februarie 2021. Pentru mai multe detalii accesează regulamentul concursului.

Concursul este organizat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu ocazia aniversării de 22 ani. Câștigătorul va fi anunțat pe 18 februarie, în cadrul evenimentului de premiere.

CNTM este o organizație umbrelă a 34 de organizații de tineret fondată la data de 18 Februarie 1999 care are drept scop crearea unui mediu favorabil pentru tineri, bazat pe respectarea drepturilor și egalități de șanse, prin pledoarie, implicare, informare și educație. CNTM este organizație membră a Forumului European de Tineret și a Forumului Societății Civile a Parteneriatului Estic, etc.

*În cadrul concursului poți aplica ca organizație sau nominaliza organizația care o consideri relevantă, formularele de aplicare le găsești în regulamentul atașat mai sus.


// console.log('no ads situation')