Creează o afacere cu impact cu ajutorul unei rețele de mentori globali și un plan aplicabil. Cum te poți înscrie

build a meaningful startup-01-01

Creează o afacere cu impact cu ajutorul unei rețele de mentori globali și un plan aplicabil! Upcelerator este acceleratorul complet online din Moldova care oferă suportul necesar pentru a dezvolta ideea ta de afacere și scalarea acesteia la nivel global. În accelerator vei primi suportul din partea a peste 40 de mentori internaționali și locali, peste 500 de ore de mentorat, 200 de sarcini de realizat, dar și posibilitatea de a primi o rundă de investiții în valoare de 10 mii de dolari la finele programului.

„Un accelerator îți permite să avansezi, pentru că ai un set de activități și un plan pe care trebuie să-l execuți”

În cadrul evenimentului de lansare, Sergiu Matei, Angel Investor & Fondator, Index și mentor Upcelerator spune că participarea în accelerator va comprima timpul, iar ceea ce un startup ar face în 3-4 ani, va fi efectuat în patru luni. „A face un startup asta este ca și cum ai merge pe bicicletă. Dacă stai pe loc nu ai parte de echilibru, dar cu cât mai repede mergi, atunci prinzi viteză. Respectiv, un accelerator îți permite să avansezi, pentru că ai un set de activități și un plan pe care trebuie să-l execuți. Doi, partea de mentorat pentru mine este secretul unui startup. Când vrei să evoluezi, să crești, să obții rezultat din punctul A în punctul B, un mentor este cel care știe drumul care va fi în fața ta și, practic, tu să încerci el îți va da un sfat, o idee ca să ajungi la nivelul unde vrei tu să fii. Și nu în ultimul rând – comunitate. Dacă îmi spui cine sunt prietenii tăi pot să spun care este viitorul tău. De multe ori comunitatea este suportul de care ai nevoie. Un alt fondator te poate ajuta. Ai nevoie de o conexiune la companie, poate o recomandare, mereu acest grup te susține. Singur pierzi, însă, împreună câștigi. Fiind în acest program, tu ai acces la această comunitate de fondatori, mentori și asta îți dă avantaje enorme face de a începe un startup singur.”

Am participat în acest accelerator ca să învăț de la mentori, directori de companii, top manageri care generează sute mii sau chiar milioane de euro

Octavian Valcov, Fondator EasyPlan și participant în ediția întâi comentează: „Noi am creat un soft pentru administrarea clinicilor stomatologice. Am discutat cu medicii, recepția, toți participanții acestui sistem pentru a le ușura activitatea. Actualmente, am început implementarea în clinici a soft-ului nostru. Am participat în acest accelerator ca să învăț de la mentori, directori de companii, top manageri care generează sute mii sau chiar milioane de euro. Am vrut să știu ce piedici au avut ca eu să evit astfel de momente. Participarea în Upcelerator ne-a ajutat la reducerea costurilor. La început soluția care am adus-o era un plan prea mare, cu detalii neimportante chiar și pentru beneficiarii soft-ului. Respectiv, a fost salvat timpul și investițiile noastre. Pentru început, trebuie să avem funcționalitățile de bază. Deja pe parcurs, vom adăuga și alte caracteristici în baza cerințelor lor. Clienții achită pentru acest serviciu, iar din generarea acestui venit, noi dezvoltăm, ulterior, soft-ul.”

Tu poți fi următorul fondator de startup!

Formularul de înscriere la program îl găsești aici. Pentru a afla mai multe detalii despre program și aplicare la program, accesează upcelerator.md sau pagina de Facebook Upcelerator.

Prima ediție a programului a fost organizat în 2020, unde au participat 30 de startup-uri și peste 50 de fondatori, din cinci țări.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente