(video) Hobby de militar. Un bărbat din Cocieri şi-a făcut un buggy pentru off-road timp de cinci ani

Fără studii în domeniu şi capacităţi avansate de mecanic auto, Mihai Patrînjel, un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Cocieri din raionul Dubăsari, a putut construi un buggy destul de interesant.

Vehiculul, care are şi capacităţi pentru off-road, a fost asamblat timp de cinci ani din pasiune, deşi în teorie ar putea fi folosit şi pentru careva exerciții ale forţelor armate ale ţării noastre. Nu de alta, dar Mihai Patrînjel este șeful serviciului cartografie al Armatei Naţionale şi ideea sa ar merita să fie luată în considerare la nivel înalt, dacă ar fi să privim în perspectivă.

Nu am putut afla deocamdată ce motor îl propulsează, însă din ce se poate vedea este unul destul de potent care trimite toată puterea pe puntea din spate. În reportajul televizat ataşat se menţionează că include piese de la şapte mărci auto şi a fost botezat BioX în cinstea fetelor militarului.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-made-in-moldova-un-tanar-a-modificat-un-peugeot-astfel-incat-sa-poata-fi-condus-de-persoane-cu-dizabilitati/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/