(foto) Accident tragic în Vulcănești. Un VW a lovit şi răsturnat o autocisternă cu gaz cu o viteză foarte mare

Ziua de luni a fost neagră pentru un tânăr şofer din Moldova. Acesta şi-a pierdut viaţa după ce s-a lovit violent într-o autocisternă, iar ca urmare a impactului vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat! Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de astăzi.

Potrivit informaţiilor oficiale, în jurul orei 16:20, secția operațională a Direcției de Poliție Sud a fost informată telefonic despre producerea unui accident rutier în orașul Vulcănești. O autocisternă, încărcată cu gaz, în timp ce efectua manevra de virare la stânga pentru a intra în stația de alimentare, a fost lovită din partea stângă laterală de autoturismul care zbura cu o viteză deloc mică.

Din păcate conducătorul Volkswagen-ului a decedat la faţa locului şi a fost nevoie de descarcerare pentru ca să fie scos dintre fiarele contorsionate. Acesta avea doar 18 ani și era originar din satul Etulia, raionul Vulcănești.

Pasagerul acestuia și șoferul autocisternei au fost transportați la spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Poliţia cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/