fbpx

foto | Greceanîi l-a decorat pe Ceban cu o diplomă a Parlamentului

Ion Ceban, a fost decorat cu „Diploma Parlamentului Republicii Moldova gradul I” în semn de „recunoștință și înaltă apreciere pentru contribuții substanțiale în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pentru devotament și profesionalism”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Distincția a fost acordată de președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, marcată anual pe 1 februarie.

Misiunea noastră comună este de a oferi soluţii la problemele capitalei, de a presta servicii publice mai bune şi a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor oraşului şi a suburbiilor„, a menționat edilul.

Precizăm că Zinaida Greceanîi a fost, până acum câteva săptămâni, președinta Partidului Socialiștilor, formațiune din care Ion Ceban a făcut parte până la câștigarea mandatului de primar al capitalei. Chiar și așa, edilul continuă să aibă legături cu PSRM, fiind văzut și participând la evenimente ale partidului, vizite și chiar campanii electorale.

Diplome ale Parlamentului Republicii Moldova au fost acordate și primarilor localităților din componența municipiului Chișinău, se arată într-un comunicat al Primăriei Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Legislativului, Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe oaspeți, dar și pe toți reprezentanții Administrației Publice Locale de nivelul I și II din Republica Moldova, cu ocazia Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală, marcată astăzi.

Mulți dintre Dumneavoastră aveți o experiență foarte bogată, nu sunteți la primul mandat, iar acest fapt înseamnă că oamenii vă votează pentru spiritul de gospodar, pentru că contribuiți la o viață mai bună a cetățenilor. Vă mulțumim pentru munca depusă în oraș și în suburbii – împreună cu Dumneavoastră putem contribui la dezvoltarea modernă a municipiului Chișinău și a întregii țări”, a declarat oficiala.

Greceanîi a acordat diplome ale Parlamentului mai multor primari de localități din diferite raioane ale republicii.

Pe 1 februarie 1998, în Republica Moldova a intrat în vigoare Carta europeană a autonomiei locale – document de referință în garantarea și protejarea drepturilor autorităților locale și regionale. Cu acest prilej, în anul 2012 a fost instituită Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button