/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Candu s-a răzgândit. Liderul Pro Moldova susține că nu-l va mai acționa în judecată pe fostul său coleg de partid

missing
01 februarie 2021, ora 22:01

Liderul grupul parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu susține că a renunțat să-l acționeze în judecată pe deputatul democrat, Eugeniu Nichiforciuc, întrucât, potrivit lui Candu, procesul ar fi irosire de timp și bani. Declarațiile au fost făcute de către Andrian Candu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la Tv8.

Andrian Candu susține că a renunțat la cererea de chemare în instanță depusă împotriva fostului coleg de partid, Eugeniu Nichiforciuc.

Andrian Candu, lider Pro Moldova:Le-am retras pe toate. Am făcut o examinare și voi avea cheltuieli mari și nu voi câștiga mare lucru. Am spus, nu are rost să consum bani pentru așa ceva. Onoarea mea am să mi-o demonstrez pe alte căi. Am vorbit cu avocații și atunci am spus că vor fi ani de zile. Am zis că decât așa, retrageți-le. Eu onoarea am să mi-o apăr prin comunicare.”

În martie, grupul „Pro Moldova” anunța că îl va da în judecată pe deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc, după ce parlamentarul a dezvăluit care ar fi fost suma de bani oferită celor șase deputați pentru a părăsi Partidul Democrat.

Nichiforciuc a spus că celor șase deputați li s-ar fi dat câte 250 de mii de euro pentru a părăsi formațiunea.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram