image
Sursa foto: border.gov.md

FOTO: Un moldovean a încercat să traverseze frontiera cu un revolver în torpedoul mașinii; Nu deținea niciun act de posesie

Un moldovean de 28 de ani a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe în timp ce a încercat să treacă frontiera cu un revolver traumatic, pentru care nu avea și niciun document de posesie.

Acum o zi, pe direcția ieșire din țară, polițiștii de frontieră în comun cu grănicerii ucraineni au acționat în baza unei informații operative. Ca urmare, un autoturism de model Skoda Octavia, cu numere de înmatriculare ucrainene, a fost îndepărtat din fluxul de mașini și supus unui control adițional.

În cadrul verificărilor, în torpedou a fost depistat un revolver traumatic, fără cartușe. Șoferul automobilului s-a dovedit a fi cetățean moldovean, în vârstă de 28 de ani.

Pentru armă, tânărul nu deținea niciun document. La audieri, acesta a declarat că nu știa despre restricția de transportare a revolverului peste frontieră.

În continuare, polițiștii de frontieră din Direcția regională EST investighează cazul sub toate aspectele legale. Arma a fost ridicată și transmisă către laborator pentru constatarea tehnico-științifică balistică.

border.gov.mdborder.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: