UPDATE. Angajatul atacat de tigrul de la Grădina Zoologică din Chișinău se află în stare gravă

zoo

Un angajat al Grădinei Zoologice din Chișinău a fost atacat de un tigru, în după-amiaza zilei de 31 ianuarie. La fața locului, au ajuns atât oamenii legii, cât și medicii. Bărbatul a fost transportat la spital.

UPDATE. Angajatul Gradinei Zoologice, care astăzi a fost atacat de un tigru, se află în stare foarte gravă. Despre aceasta a declarat pentru tv8.md purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență, Dorina Arsene.

„Pacientul a fost adus  cu o plagă adâncă în regiunea gâtului și multiple plăci pe tot corpul. Este în stare foarte gravă. Acum se află în sala de operație, dar va fi internat în secția terapie intensivă”, a spus purtătoarea de cuvânt.

UPDATE. Angajatul Gradinei Zoologice din Chișinău a fost atacat de tigru în timp ce-i dădea mâncare. În urma incidentului, mamiferul nu a evadat din cușcă a declarat șeful serviciului de pază pentru reportera TV8 Diana Popa.

„Bărbatul dădea mâncare la tigru și l-a zgâriat pe animal, iar mamiferul cel mai probabil în formă de joc l-a zgâriat în răspuns. Ulterior la fața locului a venit ambulanța și l-a preluat pe bărbat. Acum acesta se află sub supravegherea medicilor. Poliția a întocmit o anchetă și a plecat de la fața locului”, a comunicat reportera TV8.

Totodată, cei prezenți la fața locului au comunicat că în preajmă s-au auzit focuri de armă.

Toți vizitatorii Grădinii Zoologice au fost evacuați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente