Lista site-urilor și a companiilor care livrează flori în Chișinău și pe teritoriul Moldovei

urban-farm-flowers-wedding-asheville-2
Foto: foto simbol/urbanfarmgirlflowers.com

Surprizele sunt momente unice pe care noi le dăruim părinților, prietenilor sau persoanei iubite. O amintire frumoasă este și atunci când primești în dar o floare. Mai jos găsești lista site-urilor/companiilor care oferă servicii de livrare a florilor în Chișinău și nu doar.

#1. Secretflowers.mdîn orice zi și la orice oră livrează buchetul pe care îl alegi și un cadou suplimentar (tort, șampanie, ciocolate) către persoanele dragi ție. Curierul îmbrăcat la 4 ace nu doar livrează, dar și spune cuvintele pe care nu le poți rosti personal, dar și filmează un clip video pentru a-ți transmite emoțiile celor apropiați. Achitarea o poți face online oriunde te-ai afla. Valoarea minimă a comenzii de pe site este de 300 lei.

***

#2. Livrareflori.md companie care livrează flori în Chișinău, în toată republica, dar și în alte țări. Livrarea se efectuează doar după achitarea comenzii. Termenul de livrare depinde de buchetul pe care îl solicitați, dar și de regiunea în care doriți să se efectueze livrarea. Valoarea minimă a comenzii de pe site este de 300 de lei.

***

#3. Florar.md este o companie ce oferă serviciu de livrare flori și cadouri pe teritoriul Moldovei. Compania activează pe piață de 5 ani. Pe site veți găsi o varietate de flori și ambalaje speciale pentru acestea. De asemenea, aici veți găsi buchete comestibile, dar și alte cadouri precum jucării sau ciocolate. Livrarea se face non-stop, iar toate florile sunt achiziționate exclusiv în ziua livrării și sunt transportate în frigidere special echipate.

***

#4. 7flori.md este un magazin floristic online creat pentru a te ajuta să fii alături de cei dragi în momente importante pentru ei indiferent de distanță. Aici puteți comanda o varietate de flori, dar și decor pentru nuntă. Livrarea se face atât în Chișinău, cât și în întreaga țară. Achitarea poate fi efectuată și cu cardul bancar.

***

#5. Cadourionline.md un alt magazin unde poți găsi flori și buchete la comandă, plus alte cadouri ca jucăriile de pluș, ceasuri cicolate, vin, coș cu fructe etc. Livrarea se face în Chișinău și Moldova. O chestie tare faină a acestui magazin este că, dacă mărfurile sunt de o calitate proastă sau marfa a fost stricată în timpul livrării, clientul are dreptul să solicite returnarea banilor achitați. Dacă ai o comandă mai mare de 400 de lei, atunci livrarea este gratuită. Dacă comanda este sub 400 de lei, livrarea te va costa 100 de lei. Dacă livrarea se face pe teritoriul Moldovei, prețul se stabilește în funcție de kilometraj.

***

#6. Florart.md un sistem de livrare comod şi rapid pe teritoriul municipiului Chişinău şi a Republicii Moldova. Florile, buchetele, aranjamentele florale, precum şi alte tipuri de decoraţii artistice pot fi selectate pe site, dar și create individual, la comandă, în conformitate cu necesităţile şi dorințele Dvs. Livrarea buchetului comandat se face la adresa specificată, în toate localităţile din ţară care apar disponibile în lista de orașe de pe site. Livrarea se face la cerință și dacă comanda depășește 450 de lei, și Expres, mai rapid. Totodată, dețin și serviciul de livrare anonimă. În plus, comenzile pot fi preluate de sine stătător. Prețurile pentru o floare încep de la 30 de lei.

***

#7. Moldflowers.md o florărie care creează buchete elegante și proaspete, compoziții, jucării originale compuse din flori ș.a. Produsele pot fi procurate în magazinul fizic situat în centrul Chișinăului sau prin comandă pe site. Livrarea în Chișinău și suburbie se realizează în termen de trei-patru ore de la plasarea comenzii. În restul raioanelor Moldovei, livrarea se face în decurs de 24 de ore după plasarea comenzii și efectuarea plății. Florăria garantează rambursarea mijloacelor bănești plătite la cerere în trei zile bancare în caz de anulare a comenzii. În cazul neîndeplinirii la timp a comenzii plătite din vina MoldFlowers se garantează returnarea mijloacelor, integral. Costul livrării comenzii buchetelor și cadourilor este de 0 lei, dacă suma comenzii depășește 500 de lei. În cazul în care comanda nu depașește 500 de lei, livrarea în raza orașului Chișinău va costa 50 de lei.

***

#8. Flowerscity.md o florărie care se remarcă prin numeroasele modalități de plată – card de credit/debit/Paypal, prin curier, prin transfer bancar, la livrare și la oficiu. Aici puteți comanda buchete sau compoziții, care sunt livrate în Chișinău și în toată țara contra extra cost. Livrarea în orașul Chișinău este gratuită pentru comenzile ce depășesc suma de 350 de lei. În țară costul livrării depinde de localitate. Pe site există și un tabel cu lista prețurilor de livrare în suburbiile Chișinăului.

***

#9. Flowersmoldova.com o florărie online unde găsești o gamă mare de buchete, flori de cameră, dulciuri, coșuri cu fructe. Livrarea în Chișinău este gratuită, iar în alte regiuni ale țării costă 250 de lei. Valoarea minimă a comenzii de de 350 de lei. Plata poate fi efectuată prin PayPal, cu cardul, prin terminale de plată, transfer de bani, Webmoney și Yandex Money.

***

#10. Florionline.md un alt magazin online cu livrare de flori. În Chișinău livrarea este gratuită dacă comanda depășește 30 de dolari, în caz contrar, costul livrării este de 5 dolari. Prețul la livrare în alte localități din țară diferă și trebuie discutat cu compania. Modalitățile de plată sunt: cu cardul Visa / Mastercard, transfer bănesc, WebMoney sau în numerar prin curier doar în Chișinău.

***

#11. Floricusurprize.md o florărie unde găsim buchete, flori în ghivechi, flori, jucării de pluș, accesorii, torturi și diverse oferte speciale. Aici sunt doar două metode de plată – la curier în cash sau prin transfer bancar pentru clienții din afara țării. Livrarea se face zilnic, pe tot teritoriul țării. Livrarea are loc într-un mod elegant, curierul fiind îmbrăcat în cămașă, sacou, papion și mănuși albe. Detalii despre prețul livrării pe site nu sunt indicate.

***

#12. Livrare-flori.md este o florărie online care oferă servicii de livrare a buchetelor și aranjamentelor florale în toate localitățile din țară. În asortiment se găsește o bogată selecție de flori la bucată, plante exotice și locale de cele mai variate categorii și nuanțe. Comanda trebuie să aibă valoare minimă de 450 de lei. Prețul livrării în municipiul Chişinău, în suburbiile oraşului Chişinău sau în centrele raioane ale Republicii Moldova variază de la o localitate la alta. Cumpărătorul poate vedea preţul livrării la momentul în care alege localitatea pe pagina coşului de cumpărături.

***

#13. Surprizeflori.md pe site găsiți o gamă largă de flori, compoziții florale, plus jucării de pluș, accesorii, dulciuri și vin. Pentru orice comandă, plata se efectuează prin intermediul curierului. Costul unei livrări în raza orașului Chișinău este de 50 de lei, iar în afara Capitalei este de 6,50 lei/Km. Livrarea este gratuită în raza orașului Chișinău dacă comanda depășește 500 de lei. Compania de asemenea mai oferă și foto cu destinatarul, mesaj că livrarea a fost efectuată, plus, contra sumei de 300 de lei, un video cu reacția destinatarului în momentul primirii surprizei.

***

#14. Eat Me Bouquet Chișinău și la final o companie delicioasă care vine cu buchete frumoase și gustoase, mai exact buchete din fructe și legume. Puteți comanda un buchet gata făcut, sau puteți veni cu o sugestie pentru creatoare. Prețul unui buchet diferă, dar cele mai mici sunt de la o sută de lei în sus. Livrarea la moment se face doar în Chișinău și costă 50 de lei.

***

#15. Boho.md este o companie care activează pe piața națională de trei ani. Scopul principal al companiei este de a crea seturi de cadouri care să fie funcționale și plăcute din punct de vedere estetic pentru persoane cu interese diferite. Însă, pe lângă aceste seturi compania și buchete de flori. Livrarea se face atât în Chișinău (gratuit), cât și în întreaga țară.

***

#16. Emotii.md aici găsiți găsiți o varietate extinsă de flori, compoziții florale, jucării moi, tort la comandă, flori de cameră, accesorii, cadouri, coșuri cu fructe, dulciuri, baloane, cadouri personalizate. Livrarea pe teritoriul Chișinăului se face gratuit, iar prețul de livrare pe teritoriul țării este de 7lei/Km.

***

#17. Miaflori.md Magazinul online de flori Mia Flori oferă o gamă largă de produse florale. De aici puteți procura buchete de flori, compoziții din flori, flori de cameră, precum și alte cadouri. Livrarea se face de la ora 9.00 până la 20.00. Livrarea prin Chișinău se face gratuit, iar suma minimă de comandă este 250 de lei.

***

#18. Chisinau-flowers.com Pe acest site puteți comanda buchete de flori variate, dar și alte cadouri. Livrarea se face și la Capitală, dar și prin alte regiuni ale Moldovei. Prețul livrării variază între 7.99 și 82.33 dolari.

***

#19. Mintflower.md este un atelier creativ care creează buchete de flori. Aici puteți comanda flori, decorații tematice, buchete de legume și fructe. Compania oferă livrare, însă nu am găsit detalii despre condițiile în care se face această.

Dacă mai cunoașteți și alte site-uri/companii care fac livrări de flori, nu ezitați să ne scrieți în comentarii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente