/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Bărbatul atacat de un tigru la Grădina Zoologică se zbate între viață și moarte

missing
31 ianuarie 2021, ora 19:36

Caz tragic la grădina zoologică din Capitală. Un îngrijitor al menajeriei se zbate între viață și moarte la spital după ce a fost atacat de un tigru. Angajatul a intat în voliera animalului ca să-l hrănească. El a fost transportat de urgență la spital cu răni grave în special în zona gâtului. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale la viață și spun că starea lui este extrem de gravă. Cu toate acestea, reprezentanții grădinei zoologice au declarat pentru TV8 că nimic ieșit din comun nu s-a întâmplat și că bărbatul ar fi fost… doar zgâriat.

Angajații Grădinei Zoologice ne-au spus că victima, care lucrează acolo de mai mult timp, a intrat în voliera animalului ca să-i dea de mâncare. Acolo, el a fost atacat de tigru. În scurt timp, la fața locului a venit ambulanța, dar și poliția. Oamenii legii au refuzat să discute cu presa, dar ne-au spus că au inițiat o anchetă pe acest caz.

„-Ce s-a întâmplat? De ce ați fost chemați? -Încă odată vă spun, toate întrebările la ofițerul de presă, atât. Îmi cer scuze, este altă chemare”.

Între timp, vizitatorii menajeriei au fost evacuați de urgență.

„Am auzit că ceva s-a întâmplat dar nu știm detalii. Mai întâi toți au fost evacuați, iar apoi ne-au lăsat să intrăm înapoi”.

„Da, a fost închisă, lumea a fost evacuată. -În jur de o oră? -Da, lumea a stat acolo, apoi o parte au intrat, o parte nu”.

După aproape o oră de așteptare la poarta instituției, un angajat din administrație a ieșit să discute cu noi. Acesta a declarat că victima a fost doar zgâriată.

ION BARCARI, ȘEFUL SERVICIULUI SECURITATE, GRĂDINA ZOOLOGICĂ: „Tigrul nu e agresiv, la noi mereu animalele sunt hrănite. Bărbatul a vrut să-l hrănească, l-a aninat puțin, l-a zgâriat pe persoana care îngrijea, e tot normal cu persoana. Animalele toate caută să anine, totul într-o formă de joc a ieșit. Nu-i nimic strașnic”.

De fapt, situația ar fi mai dramatică. Responsabilii de la Spitalul de Urgență a fost internat bărbatul ne-au comunicat că acesta a suferit răni grave în special în zona gâtului și că pronozele sunt rezervate.

DORINA ARSENE, PURTĂTOARE DE CUVÂNT, SPITALUL DE MEDICINĂ URGENTĂ: „Pacientul a suferit o plagă adâncă în regiunea gâtului și multiple plăgi pe tot corpul. Imediat a fost dus în sala de operație. La moment este internat în secția terapie intensivă în stare foarte gravă”.

Am încercat să aflăm de ce nu a fost asigurată securitatea angajatului grădinei zoologice, dar serviciul de pază nu ne-a permis să intrăm pe teritoriu.

„Fără voia direcției nu aveți voie. Aici intră doar cei care au bilete”.

Poliția a inițiat o anchetă pe acest caz și cercetează toate circumstanțele incidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram