Breaking News

image
Sursa foto: IGSU

Cinci incendii s-au produs aseară în sectorul Botanica: Versiunea preliminară - incendierea intenționată // FOTO

Mai multe incendii au fost provocate noaptea trecută în sectorul Botanica al capitalei. Într-un bloc a luat foc un frigider vechi din scară, iar în alte patru cazuri au fost incendiate tomberoane de gunoi și un automobil.

Primul incendiu a avut loc la ora 01:26 la etajul 16 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Dacia, unde a luat foc un frigider vechi care se afla în scara blocului.

La fața locului au fost îndreptate patru echipaje de intervenție, inclusiv o autoscară, incendiul fiind localizat la ora 01:54 și lichidat complet la ora 01:59. Trei oameni, un bărbat, o femeie și un copil în vârstă de 2 ani au fost evacuați de pompieri în timp ce riscau să se intoxice cu fumul dens. Circumstanțele cazului sunt investigate.

Alte trei incendii în care au ars tomberoane cu gunoi sau produs în această noapte în blocurile de locuit din sectorul Botanica de pe adresele: Dacia nr.26, Varșovia nr.2/1 și Dacia nr.25.

Pe strada Praga nr.51 pompierii au avut misiunea să stingă un autovehicul de model Reno Megan care a fost afectat în proporție de 80%.

Circumstanțele tuturor incendiilor din sectorul Botanica urmează a fi investigate de specialiști. O primă versiune înaintată de angajații IGSU în toate cazurile ar fi incendierea intenționată.

IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: