O deputată din Parlament a solicitat informații privind legalitatea diplomei de masterat a Alei Nemerenco. Răspunsul MECC

Ministerul Educației, Culturii și Cercetarii a prezentat un răspuns cu privire la legalitatea diplomei de masterat, obținută de consiliera prezidențială în domeniul sănătății, Ala Nemerenco. Informația a fost solicitată de deputata PSRM, Alla Darovannaia.

Foto: UNIMEDIA

În răspunsul oferit de MECC, este precizat că Ala Nemerenco, dar și alte șase persoane, nu figurează în Ordinul de admitere la studii de masterat, nu există situația academică pe acești ani și nici Ordinul cu privire la componența comisiei și procesul-verbal în baza căruia s-a eliberat diploma de master.

1 / Sursa:Alla Darovannaia/fb
1 / Sursa:Alla Darovannaia/fb

Ministerul Educației, Culturii și Cercetarii mi-a prezentat răspuns la întrebarea mea, în calitate de deputat, despre...

Publicată de Alla Darovannaia pe Joi, 28 ianuarie 2021

Ala Nemerenco a publicat mai devreme pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la studiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, atașând, de asemenea și diplomele scanate.

„Am văzut că a apărut brusc un interes deosebit față de studiile mele și diplomele obținute. Din acest motiv am decis să public toate diplomele și titlurile, începând cu atestatul și medalia de aur de la terminarea școlii și până la titlul de doctor în științe medicale.

În ceea ce privește diploma de master, pentru că am fost sunată de reprezentanți ai presei, precizez că această diplomă a fost oferită celor 9 lectori, și mie printre ei, care au pus bazele fondării Școlii de Management în Sănătate Publică”, a scris Nemerenco.

Am văzut că a apărut brusc un interes deosebit față de studiile mele și diplomele obținute. Din acest motiv am decis să...

Publicată de Ala Nemerenco pe Joi, 14 ianuarie 2021

Amintim că în spațiul public de ceva vreme au apărut zvonuri precum că consiliera Maiei Sandu pe domeniul sănătății ar fi obținut ilegal diploma de masterat.


Pub