Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Un om de afaceri…

VIDEO Un om de afaceri rus suține că este beneficiarul palatului atribuit liderului de la Kremlin, Vladimir Putin

Omul de afaceri și miliardarul rus, Arkadi Rotenberg a declarat că este beneficiarul complexul de clădiri care a fost atribuit liderului rus, Vladimir Putin, în investigația opozantului rus Alexei Navalny și a colegii săi. Declarația a fost făcută în cadrul unui filmuleț video publicat de redactorul unui canal de telegram din Federația Rusă.

După ce vineri, Maxim Iskanov, redactorul unui canal de telegram din Rusia spunea că a reușit să ajungă în palatul de pe malul rusesc al Mării Negre atribuit lui Vladimir Putin în cea mai recentă și populară investigație a opozantului rus Alexei Navalny, sâmbătă, 30 ianuarie, acesta a publicat un filmuleț în care miliardarul rus, Arkadi Rotenberg afirmă că castelul îi aparține.

„Acum, acest lucru nu va mai fi un secret, eu sunt beneficiarul (castelului, n.r.). A fost un obiect greu, au fost mulți creditori, dar mi-a reușit să devin beneficiarul. Aceasta este o descoperire. Locul este minunat”, a relatat Rotenberg precizând că intenționează să construiască un apart-hotel pe acest teritoriu.