Atenție! Căile de acces spre Palanca și Tudora sunt încă blocate. Ce recomandări fac autoritățile

Căile de acces spre punctele de trecere a frontierei Palanca și Tudora sunt încă întroienite și deplasarea mijloacelor de transport este una anevoioasă. Autoritățile reiterează îndemnul către cetățeni de a-și amâna călătoriile, în caz că nu prezintă o urgență.

Foto: FB/ Poliția de frontieră

Potrivit Poliției de frontieră, căile de acces spre punctele de trecere sunt practicabile cu excepția traseului R-31, inclusiv pe partea ucraineană drumurile sunt înzăpezite, iar acest fapt ondiționează în continuare blocarea PTF Tudora. Totodată, accesul spre PTF Palanca în prezent este posibil doar pe drumul ce trece prin localitățile Tudora, Crocmaz, Olănești cu ieșire la traseul R-30.

La gestionarea situației s-au implicat mai multe autospeciale pentru deszăpezirea traseelor, angajaților S.A. Drumuri cu suport tehnic, polițiștii de frontieră din Sectoarele adiacente și alte structuri MAI.

Persoanelor care din cauza condițiilor au fost cazate la sediul PTF Palanca, dar și celor din SPF Tudora-1, le este asigurată deplasarea pe drumul deblocat dintre localitățile Tudora, Crocmaz și Olănești cu ieșire la traseul principal R-30, de unde ulterior își pot continua deplasarea spre Chișinău.

Autoritățile îndeamnă cetățeni de a-și amâna călătoriile, în caz că nu prezintă o urgență. Să fie înțelegători și cu răbdare.

FB/ Poliția de frontieră / Sursa:FB/ Poliția de frontieră


Pub