(doc) Decizie în prag de Congres: Organizația de la Bălți a Platformei DA o vrea pe deputata Arina Spătaru în fruntea partidului

Organizația Platformei DA de la Bălți a decis să înainteze propriul candidat la șefia partidului, care se pregătește de Congres, la care se vor alege organele de conducere a formațiunii, inclusiv președintele. Membrii Consiliului organizației teritoriale Bălți ai Platformei DA au decis că o vor înainta pe deputata Arina Spătaru la șefia partidului.

Foto: Facebook

Decizia Organizației Teritoriale Bălți a Platformei DA a fost adoptat pe 25 ianuarie, în urma ședinței consiliului local.

Proces Verbal OT Balti Din ... by UNIMEDIA

„Platforma DA Bălți are o echipă competenta, puternică și liberă în deciziile pe care le ia, din acest motiv mă simt onorată de încrederea cu care am fost creditată. Nu vă pot da, însă, deocamdată, un răspuns clar în acest sens, pentru că urmează să mă consult și cu familia pe marginea acestui subiect. Pot sa va spun doar că nu mi-a fost niciodată frica de responsabilități și muncă, iar Platforma DA este un partid în care se muncește mult în interesul cetățeanului”, a comentat pentru UNIMEDIA deputata Arina Spătaru.

Liderul Platformei DA nu a comentat decizia organizației de la Bălți. Andrei Năstase a anunțat anterior că partidul pe care îl conduce se pregătește de congres, la care se vor realege și organele de conducere a formațiunii.

„Am anunțat și public despre faptul că eu voi candida pentru cel de-al doilea mandat. Avem oameni valoroși, care au demonstrat prin fapte. Cu toții suntem valoroși și am acționat, nu ne-am dat în spectacole pe la televiziuni, ci avem reușite cele mai bune la Parlament, chiar dacă nu suntem cei mai numeroși”, a declarat Andrei Năstase la o emisiune de la TVR Moldova.


Pub