(video) Șor spune că nu mai are afaceri și că a renunțat la toate activele: „Trăiesc din împrumuturi”

Deputatul fugar, Ilan Șor, a spus că el se întreține la moment din banii oferiți de membrii familiei sale, inclusiv, din banii surorii sale, Ilona Șor. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Șor în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Foto: captură video/tv8

Din spusele lui Ilan Șor, acesta este întreținut de familia sa, după ce împotriva acestuia au fost pornite dosare penale.

„Astăzi trăiesc din banii împrumutați de la membrii familiei mele, în special din banii pe care mi-i oferă, Ilona Șor, sora mea. Eu nu am nicio afacere acum și nici active. Ei mă întrețin de când au început procesul penal împotriva mea. Ea are foarte multe bani din activele sale”, a declarat Ilan Șor.

Totodată, Șor menționează că în prezent el nu finanțează Partidul Șor.

„Nu încurcați finanțarea partidului cu viața mea personală. Eu nu finanțez partidul. El este finanțat de oamenii care cred în mine și în ideile mele”, mai spune Șor.

Amintim că Ilan Șor a fost condamnat în prima instanță în vara anului 2017, la 7 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul fraudei bancare. Dosarul lui Ilan Șor se află pe rol la Curtea de Apel Cahul din septembrie 2018.


Pub