(video) 4 luni de șantaj, pentru 5 mii de euro: Un bărbat din Orhei riscă să stea după gratii după ce și-a amenințat fosta iubită

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, riscă să stea după gratii, după ce și-a amenințat fosta iubită, inclusiv prin violență, pentru a obține bani. Suspectul a pretins suma de 5 mii de euro, iar începând cu luna septembrie și până la reținere, femeia i-a transferat 8 mii de lei.

Suspectul a pretins suma de 5000 euro de la o femeie cu care anterior a avut o relație amoroasă peste hotare. Ulterior, începând cu luna septembrie, prin amenințări cu răfuiala fizică asupra sa și familiei, profitând de imposibilitate de a se apăra, prin constângere psihică, o obliga să transfere lunar mijloace financiare pe contul bancar al bănuitului. Femeia de 38 de ani a reușit să-i transfere acestuia 8000 de lei.

Oamenii legii au reușit să rețină bărbatul ieri, 28 ianuarie.

Reținerea a fost posibilă datorită investigațiilor efectuate de către angajații Secției urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Botanica al DP mun. Chișinău, ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații al IGP, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun.Chișinău , oficiul Botanica.


Pub