(video) Conducătorii de maşini cu tracţiune spate! Circulaţi atent pentru a evita astfel de momente

După cum am spus, drumurile la această oră sunt curăţate, însă oricum rămâne încă riscul formării gheţuşului pe carosabile! De aceea toţi conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie în continuare, adaptând viteza şi stilul de condus la condiţiile de afară. Recomandarea este valabilă mai ales pentru cei care şofează în spatele volanului unor autovehicule cu tracţiune spate.

Drept exemplu de lipsă de prudenţă poate servi această situaţie, surprinsă de o cameră de bord. Pe strada Ismail, conducătorul unui BMW Seria 5 E39 i-a pierdut la un moment dat controlul şi a intrat cu el lateral într-un stâlp. Lovitura a fost destul de puternică, încât până şi becul ce ilumina strada s-a deconectat.

Însă noroc de acel stâlp pentru că l-a salvat pe şofer de alte cheltuieli neprevăzute. În caz că lipsea, ar fi avariat cel puţin un automobil care stătea parcat la câţiva centimetri distanţă.

VIDEO: facebook.com/euh.vsq

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/