(video) Vezi cât timp i-a trebuit unui nou Defender pentru a tracta pe gheaţă un transportor cu SUV-uri

Un exemplar al noii generaţii Land Rover Defender a fost folosit pentru a-l scoate dintr-o situaţie complicată pe conducătorul unui transportor Scania P410, care avea platforme pe care se duceau la destinaţie şapte SUV-uri noi.

Maşina de teren nu numai că a reuşit să-l mişte de pe loc, ci să-l mai tragă pe o distanţă de câţiva zeci de metri. Camionul cu o greutate de aproximativ 40 de tone a rămas blocat pe un drum înghețat din apropierea centrului auto unde urma să ajungă.

https://www.youtube.com/watch?v=iWSKNGkH46E

Transportorul nu a mai putut înainta pe un drum, uşor în rampă, din cauza carosabilului acoperit cu gheaţă doar pe un tronson. Șoferul camionului a mers şi s-a adresat angajaţilor centrului auto din Stafford, Marea Britanie, cu cererea de a găsi ceva care să poată fi presărat sub roţi. Cu toate acestea, unul dintre manageri a decis să profite de ocazie și să testeze în practică capacitățile noului model, fapt pentru care toată ideea s-a transformat involuntar şi într-o reclamă.

SUV-ul, conectat la camion, a avut nevoie de aproximativ 30 de secunde pentru a prinde aderenţa necesară, după care l-a tras cu viteză redusă până într-un loc sigur. Procesul a fost înregistrat video de unul dintre martori, care l-a publicat pe o reţea de socializare, acolo unde a devenit viral.

Potrivit Autoevolution, autorul filmuleţului a declarat că a fost deja abordat de reprezentanții companiei Land Rover pentru permisiunea de a folosi imaginile ca o reclamă oficială pentru capacitățile de iarnă ale lui Defender.

Conform specificațiilor oficiale, greutatea recomandată pe care un Land Rover Defender o poate tracta este de maxim 3.5 tone (modelul în specificaţie americană – 3.720 kg).

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-doua-noi-land-rover-defender-au-reusit-sa-scoata-din-nisip-un-camion-cu-remorca-de-20-t/
https://autoblog.md/video-noul-land-rover-discovery-isi-poate-depasi-limitele-tractat-un-autotren-de-110-tone/
https://autoblog.md/video-un-land-rover-discovery-sport-a-tractat-3-vagoane-cu-o-greutate-de-100-de-tone/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/