fbpx

Au dat buzna în casă, apoi i-au biciuit pentru că i-au surprins în ipostaze intime. Pedeapsa aplicată unui cuplu gay din Indonezia

Doi bărbați regiunea indoneziană Aceh, unde aplică legislația islamică numită Șaria, au fost biciuiți în public. Pedeapsa le-a fost aplicată după ce în casa lor au dat buzna mai multe persoane, surprinzându-i în ipostaze intime.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inițial, în noiembrie, tinerii de 27 și 29 de ani au fost arestați.Inițial ei au fost condamnați la 80 de lovituri, transmite presa străină, citând The Guardian. Numărul lor a fost micșorat apoi la 77 din cauza că aceștia au petrecut o perioadă în pușcărie.

Pedeapsa a fost aplicată sub privirile a zeci de oameni. În timp ce bărbații strigau de durere, mama unui dintre ei a leșinat în timp ce avea loc condamnarea.

Conform sursei citate, alte patru persoane au fost biciuite joi pentru consumul de băuturi alcoolice și pentru relații extraconjugale, iar autoritățile aplică măsura în privința unui cuplu gay a treia oară. De asemenea, în regiune sunt pedepsite femeile care poartă haine mulate și persoanele prins la jocuri de noroc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button