image
Sursa foto: Getty Images

Prima reacție marca Zlatan, după scandalul ”sălbatic” cu Lukaku: ”Suntem cu toți jucători, unii mai buni decât alții”

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a reacționat pe rețelele de socializare, după conflictul cu belgianul Romelu Lukaku (27 de ani), din timpul partidei jucate între Inter și Milan (scor 2-1), în sferturile Cupei Italiei.

Într-o postare pe contul său de Twitter, ”Ibra” a negat vehement acuzațiile de rasism care i s-au adus, după ce i-a spus rivalului său ”Du-te şi fă-ţi rahatul tău de ritual Voodoo, măgărușule!”.

”În lumea lui Zlatan nu e loc de rasism. Suntem toți egali, suntem aceeași rasă. Suntem cu toții jucători, unii mai buni decât alții”, a scris suedezul, lăsând de înțeles că se consideră un fotbalist superior lui Lukaku.

Totodată, atacantul lui Milan a postat un clip pe Instagram, cu doi copii care se iau în brațe, deși sunt de culori diferite. ”Suntem unul singur”, a adăugat Zlatan Ibrahimovic.

”Terenul a devenit ring de box. Duelul sălbatic al greilor, între Ibrahimovic și Lukaku au transformat San Siro. Derby-ul a fost o umilință severă pentru fotbalul italian”, a scris imediat după meci Gazzetta dello Sport, șocată de confruntarea dintre cei doi.

De altfel, presa din Italia a criticat atitudinea celor doi ”titani”. ”Un show rușinos. Metoda de distrugere și de provocare a lui Ibrahimovic a avut impact asupra lui și a echipei sale. Apoi, Zlatan a fost eliminat și formația sa și-a pierdut spiritul ofensiv”, a subliniat și Corriere dello Sport.

Conflictul dintre cei doi super-atacanți nu a apărut de nicăieri. Într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, în 2019, Zlatan a povestit că s-a oferit să-i plătească 50 de lire sterline (circa 57 de euro) lui Lukaku, de fiecare dată când belgianul reușește o preluare corectă sau o primă atingere de calitate. Un pariu pe care belgianul l-a refuzat, potrivit lui ”Ibra”.

”Despre Romelu voi spune așa: nu te aștepta la o tehnică bună de la el. Lukaku e puternic, asta e cea mai mare calitate a lui. Dacă m-ar fi ascultat... Nu a acceptat acel pariu pentru că i-a fost frică să nu-l piardă. El m-a întrebat ce câștigă dacă intră în joc, eu i-am răspuns că poate ar deveni un jucător mai bun”, a declarat Ibrahimovic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: