Atenție, șoferi! Poliția va evacua mașinile parcate neregulamentar, care blochează accesul autospecialelor la deszăpezire

Mașinile parcate neregulamentar, care vor bloca accesul autospecialelor la deszăpezirea străzilor, vor fi evacuate. Despre aceasta a atenționat poliția miercuri seara, 27 ianuarie.

Foto: Simbol

„În contextul avertizării meteorologice, emise pentru aceste zile, pe arii extinse sunt înregistrate precipitații puternice sub formă de lapoviță și ninsoare, precum și intensificarea vântului și formarea ghețușului.

În acest sens, la etapa actuală, deja se activează cu tehnica și utilajul de deszăpezire și împrăștierea materialului antiderapant, pentru asigurarea securității circulației rutiere și a participanților la trafic”, au spus oamenii legii.

Totodată, Poliția Națională solicită conducătorilor auto să nu parcheze unitățile de transport pe partea carosabilă sau în zona drumului, pentru a nu împiedica activitatea tehnicii implicate.

Automobilele care vor crea obstacole în timpul lucrărilor vor fi evacuate de pe raza de acțiune, pentru a permite autorităților să-și desfășoare activitatea întru siguranța și confortul cetățenilor.


Pub