(video) Fost vicepreședinte a Curții de Conturi, un consilier prezidențial și un om de afaceri, printre membrii Partidului Schimbării

Juristul Ștefan Gligor a prezentat, în premieră, membrii noii formațiuni politice și a oferit mai multe detalii despre viziunea proiectului. Printre fondatori se numără Ion Potloc, Sergiu Dărănuța, Sergiu Buzu, Sergiu Postică, Tudor Șoitu, Corina Gaibu și Sergiu Tofilat, care este consilier prezidențial pe domeniul energetic.

Foto: captură video

(update) Sergiu Postică: „Pornesc astăzi pe un drum greu, vă spun cinstit și încrezut în mine că nu merg în politică pentru favoruri personale. Nu merg să-mi protejez afacerea și nu merg să însușesc bani publici”, a menționat acesta.

(update) Partidul se va numi - Partidul Schimbării.

„V-am convocat astăzi pentru a anunța lansarea grupului de inițiativă de creare a unui nou proiect politic. Prin acest proiect, dorim să contribuim la schimbarea elitelor politice, eliminarea traseiștilor, corupților și oligarhilor, atât din Parlament, Guvern, cât și alte instituții. Un proiect prin care vom contribui la schimbările așteptate de oamenii simpli și vom oferi o viziune de dezvoltare și prosperitate pentru statul nostru.

Împreună cu cei prezenți aici, precum și cu și mulți alți colegi care se vor alătura pe parcurs proiectului nostru, am decis să contribuim la asigurarea unei majorități parlamentare integre.

După treizeci de ani de dezbinare și sărăcie e timpul să ne unim în jurul unui concept de dezvoltare a Republicii Moldova, în jurul primului proiect de țară.

Este timpul să lăsăm deoparte agenda falsă și contradicțiile impuse de politicienii corupți. De fiecare dată când politicienii au reușit să ne dezbine, ei au devenit mai bogați, iar noi, cetățenii mai săraci și mai dezamăgiți”, a declarat Gligor.

Acum o săptămână, analistul Ștefan Gligor anunță despre lansarea unui nou proiect politic în Republica Moldova. Deocamdată echipa este formată din circa 30 de membri, nume pe care nu le-a putut spune, însă a menționat că doar o treime dintre ei se vor prezenta public astăzi.


Pub