Consilierul prezidențial, Sergiu Tofilat, membrul partidului lui Gligor. Ce i-a spus Maia Sandu

Consilierul prezidențial pe domeniul energetic, Sergiu Tofilat, se numără printre fondatorii noului partid politic din țară „Partidul Schimbărilor”, lansat oficial astăzi, în cadrul unui eveniment. Tofilat spune că Maia Sandu este la curent cu decizia sa de a se implica într-un proiect politic.

Foto: UNIMEDIA

„Sunt consilier prezidențial pe domeniul energetic. Implicarea mea într-un proiect politic nu este interzisă de lege, fiecare dintre noi are dreptul să aleagă, să fie ales. Personal mă conduc, în primul rând de interesul public. Sunt ferm convins că și doamna președintă pune mai presus interesul public și anume din acest motiv eu am acceptat să devin consilier al dumneaiei.

Am anunțat-o pe președintă despre intenția mea de a mă implica politic, indiferent cum vor sta lucrurile pe viitor, atât eu, cât și colegii mei ne-am exprimat disponibilitatea să oferim tot suportul președintei ca să facem ordine pe domeniul energetic”, a declarat Tofilat, în cadrul conferinței.

Juristul Ștefan Gligor a prezentat, în premieră, membrii noii formațiuni politice și a oferit mai multe detalii despre membrii echipei și viziunea proiectului. Printre fondatori se numără Ion Potloc, Sergiu Buzu, Sergiu Postică și Tudor Șoitu.


Pub