(foto) Când nu poți merge la Paris… vine Parisul la tine! Bonjour Cafe a deschis a doua locație!

În toamna anului 2020, în inima capitalei, mai exact în preajma Catedralei Nașterea Domnului, a apărut probabil cel mai simpatic și savuros coffee shop din oraș – Bonjour Café. Confirmare a celor spuse sunt numeroasele fotografii făcute de vizitatorii cafenelei, pe care le puteți admira pe rețelele sociale. Și pentru că frumosul și gustosul trebuie să ajungă la cât mai multă lume, Bonjour Café Coffe Shop are, începând cu luna ianuarie 2021, încă o locație – în preajma monumentului Domnitorului Ștefan cel Mare, la intrarea în cel mai vechi parc din Chișinău.

Foto: Bonjour Café

Cafea și patiserie tradițională și-n stil francez, alte băuturi fierbinți perfecte pentru vremea rece de afară, dar și decorul superb de iarnă, fac locația aceasta una cu adevărat iconică.

Dimineața poate începe anume aici, la Bonjour Cafe, cu un espresso sau un americano și o chiflă dulce, la prânz cu colegii de serviciu savurați un cappuccino și un croissant cu șuncă, iar seară, alături de persoana dragă, vă puteți încălzi cu un latte sau o ciocolată fierbinte în cea mai romantică atmosferă din oraș.

Bonjour Café se bucură de patronajul Maestrului Eugen Doga, o personalitate incontestabilă a timpurilor noastre. Alături de marele compozitor, la Bonjour Cafe au loc evenimente culturale, care cu adevărat îmbogățesc Chișinăul. Cea de-a doua locație, din preajma monumentului Ștefan cel Mare, nu va fi o excepție în acest sens. Cu prima ocazie, aici vor avea loc superbele evenimente ce dau suflet capitalei Republicii Moldova.

Nous vous souhaitons la bienvenue!

Bonjour Café / Sursa:Bonjour Café
Bonjour Café / Sursa:Bonjour Café
Bonjour Café / Sursa:Bonjour Café
Bonjour Café / Sursa:Bonjour Café
Bonjour Café / Sursa:Bonjour Café


Pub