Un bărbat a fost omorât în bătaie de un consătean, la Florești. Suspectul, cercetat în libertate

Un bărbat a decedat, după ce a fost omorât în bătaie de un consătean. Crima a avut loc în data de 25 ianuarie, în localitatea Sănătăuca, din raionul Florești.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ofițerei de presă a IP Florești, Ina Moscaliuc, apelul telefonic a parvenit de la un bărbat, care a comunicat că a depistat un bărbat la sol.

Deplasată la fața locului, Poliția a stabilit că la sol, în stradă se află un bărbat, fără suflare. Pe corpul acestuia nu au fost depistate careva semne vizibile de moarte violentă.

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat spre expertiza medico-legală, care a constatat că acesta avea vătămări corporale interne.

În urma măsurilor întreprinse de către polițiști s-a stabilit că, la data de 25 ianuarie, victima, în vârstă de 48 de ani, locuitor al raionului Florești, aflându-se în ospeţie la consăteanul său, un bărbat de 49 de ani, în urma unui conflict apărut, s-a iscat o bătaie între cei doi.

În urma loviturilor primite, bărbatul a decedat.

Pe acest caz este pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Bănuitul este cercetat în stare de libertate.


Pub