(video) Moldoveni, în prag de disperare, după ce au rămas blocați cu autocarele în Ucraina: „Apa se termină, sunați pe cineva, chiar și președintelui Zelenski”

Două autocare din R. Moldova au rămas blocate pe traseul Cuciurgan – Odesa din cauza condițiilor nefavorabile ale vremii, iar pasagerii vor rămâne în scurt timp fără provizii și apă potabilă, transmite TSV Pridnestrovie.

Foto: captura video/tsv pridnestrovie

Potrivit presei din stânga Nistrului unul dintre autocare pleca spre Rusia, iar celălat spre regiunea transnistreană.

„Apa se termină, nu știu cât combustibil mai avem, pentru că șoferul încălzește autobuzul. Este autocarul nostru spre Moscova și mai este unul mare la vreo 300 de metri. Vă rog, sunați pe cineva, faceți ceva, sunați președintele, la urma urmei. Cât mai putem să stăm aici? Sunt 24 de ore deja. Sunt oameni bolnavi, care nu mai rezistă. Înțelegeți-ne corect, sunați-l pe Zelenski, faceți ceva!”, spune cu vocea tremurândă una dintre pasagerele blocate.

„Dis-de dimineață ne-au promis autospeciale pentru deszăpezire. Înțelegeți, nimic nu este, nicio mașină nu lucrează. Suntem în regiunea Vasîlivka, Ucraina. Este teribil, înțelegeți!”, mai spune pasagera.


Pub