Încă un medic a decedat din cauza COVID-19. Specialistul a activat în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Cahul

lumânare-1

Sistemul medical din țara noastră a mai pierdut un specialist din cauza COVID-19. Este vorba despre felcerul Luchianov Țezari cu experiență de 31 de ani în cadrul Substației de asistență medicală urgentă Cahul.

„Aducem un ultim omagiu domnului Luchianov, care s-a stins din viață la data de 25 ianuarie 2021 în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Țezari Luchianov s-a născut la 4 iulie 1969 în orașul Cahul. După absolvirea Școlii de medicină din Cahul, a activat timp de 31 de ani în funcție de felcer în cadrul Substației de asistență medicală urgentă Cahul.

Domnul Luchianov Țezari va rămâne mereu în memoria noastră un exemplu bun de urmat, apreciat pentru profesionalism, dedicație, onestitate și atitudine corectă față de pacienți și colegi. Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă sincere condoleanțe și sentimente de adâncă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Luchianov Țezari”,  se arată în mesajul postat pe Facebook de către Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Conform bilanțului MSMPS, acesta ar urma să fie al 72-lea angajat medical care s-a stins din viață din cauza COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente