(video) Circulaţia dificilă prin capitală nu este doar din cauza zăpezii, ci şi a şoferilor. Două exemple clasice

În aceste zile suntem martorii unui ciclon care a adus în Republica Moldova o iarnă adevărată şi frumoasă, însă cu aceasta au apărut atât dificultăți în circulaţie, cât şi un număr mare de accidente rutiere. Dar cum pot fi evitate ambele? Un răspuns simplu este: prin respectarea recomandărilor autorităţilor şi a regulilor de circulaţie întocmai!

Credeți că în Chișinău, dacă ninge, se circulă greu doar din cauza drumurilor înzăpezite? O parte dintre șoferi fac traficul și mai dificil, potrivit unui martor ocular, care ne-a expediat imaginile ataşate la adresa redacţiei.

Primul caz arată o situaţie din intersecția străzilor Alecsandri şi Bernardazzi. Nu doar Regulamentul Circulației Rutiere, dar simplul bunul simț ar trebui să spună oricui că nu trebuie să intri în intersecție dacă vezi clar că nu vei putea trece și astfel vei bloca tot traficul. Datorită acestui tip de șoferi, traficul pe Bernardazzi spre Tighina era practic blocat.

Al doilea caz a fost înregistrat în intersecţia străzilor București şi Pușkin. Spre sectorul Botanica se circulă doar pe o bandă şi deplasarea este doar înainte (este semnul respectiv) sau la dreapta după caz. Dar se pare că șoferul automobilului Skoda WVI 010 ignoră intenţionat regulile de circulație. A mers pe contrasens, a stat la culoarea roşie a semaforului pe trecerea de pietoni şi a făcut liniştit manevra la stânga.

https://youtu.be/QSONFzMKmV8

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/