Coronavirus // Încă un lucrător medical a decedat din cauza infecției. Avea doar 45 de ani

Anticoruptie.md
28/01/2021

Complicațiile provocate de Covid-19 au mai luat viața unui lucrător medical. Este vorba despre Lilia Dascalciuc, care activa în cadrul IMSP Spitalul Raional Nisporeni.

Colegii Liliei Dascalciuc au trims un mesaj de condoleanțe.

„Colectivul Instituției Medico-Sanitare Publice Spitalului Raional Nisporeni exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, rudelor și prietenilor, în legătură cu trecerea prematură în neființă a dnei Lilia Dascalciuc, din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19. Va rămâne în memoria noastră drept o colegă prietenoasă, cu o deosebită bunătate și înțelepciune. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga compasiune familiei și apropiaților. Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa, oferindu-i odihnă veșnică”, se arată în mesaj.

„MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă a dnei Lilia Dascalciuc, care activa în calitate de asistentă medicală în secția pato-morfologică a Spitalului Raional Nisporeni. Dna Dascalciuc a fost internată la SR Nisporeni, ulterior pe 5 ianuarie transferată la Spitalul Clinic Republican. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Până în prezent, 82 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 158.309.

Anticoruptie.md
28/01/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii