fbpx

„Comunicăm destul de apropiat”. Șor recunoaște că vorbește periodic la telefon cu Plahotniuc

Ilan Șor afirmă că îl respectă pe Vlad Plahotniuc și recunoaște că discută cu el periodic. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, iar deputatul a precizat că s-a văzut ultima dată cu fostul lider democrat înainte de evenimentele din vara anului 2019, când a căzut Guvernul PDM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul afirmă, referindu-se la controversatul om de afaceri, că „nu trebuie să judecăm un om doar pentru faptul că cineva face declarații despre acesta”. De asemenea, Șor a punctat că „banii și politica nu l-au legat de Plahotniuc niciodată”.

„Am discutat ultima dată acum câteva săptămâni. (…) Am vorbit despre viață, despre familie, despre copii. Tot despre ce discută oamenii normali, în afară de alte chestiuni (…) Nu văd o problemă ”, a spus Ilan Șor.

Politicianul a ezitat să răspundă dacă știe unde se află Plahotniuc și familia lui. El, însă, a menționat că „am putea să îl vedem în curând în realitate”.

Precizăm că Vlad Plahotniuc și Ilan Șor au părăsit Moldova în vara anului 2019. Se presupune că deputatul s-ar afla în Israel, însă acesta nici nu confirmă, dar nici nu infirmă acest lucru. Cât despre Plahotniuc, ultima informație oficială este că acesta ar fi ajuns în Turcia.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button