‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMâine, va fi publicat Regulamentul de acordare a subvențiilor în avans pentru proiecte de...

Mâine, va fi publicat Regulamentul de acordare a subvențiilor în avans pentru proiecte de îmbunătățiri funciare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În Monitorul Oficial de vineri, 29 ianuarie, urmează să fie publicat Regulamentul privind condiţiile şi procedura de acordare a subvențiilor în avans pentru proiectele investiționale de îmbunătățiri funciare întru implementarea Programului pentru îmbunătățiri funciare în scopul asigurării managementului durabil al resurselor de sol pentru anii 2021-2025.

Conform hotărârii aprobate de Executiv la finele anului trecut, alocarea anuală a mijloacelor financiare pentru finanțarea proiectelor investiționale de îmbunătățiri funciare se vor realiza conform Planului de acțiuni de realizare a acestora în limitele alocațiilor aprobate în fiecare an prin legea bugetară anuală.

„În caz de nevalorificare a resurselor financiare planificate pentru finanțarea proiectelor investiționale de îmbunătățiri funciare până la 1 octombrie a anului în derulare, acestea vor fi utilizate în conformitate cu Regulamentul privind condiţiile, ordinea şi procedura de acordare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii şi Mediului Rural, aprobat prin Hotărâre de  Guvern (nr. 455/2017)”, se arată în document.

Controlul asupra executării acestei decizii îi revine Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Hotărârea intră în vigoare mâine, la data publicării  în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›