Italia: Hoții au returnat o mașina unei femei cu dizabilități, după un mesaj pe Facebook: „Și noi avem inimă. Scuze. Hoții”

O femeie din Italia a devenit victima unor hoți din Italia care au lăsat-o fără mașină, care era parcată în fața spitalului. Fiica femeii a reacționat prompt și a lansat un apel către hoți să returneze mașina, întrucât mama sa suferă de scleroză multiplă, iar mașina era unicul mijloc de transport care îi permitea să fie independentă. Hoții nu s-au lăsat convinși mult și au întors autoturismul, însoțit și de un mesaj - „Și noi avem inimă, ne pare rău, nu știam despre patologia voastră. Ne pare rău din nou. Hoții”.

Foto: fanpage.it

Nefericirea i s-a întâmplat Mariei Elena Barile Damiani, femeia de 56 de ani din Bari care suferă de scleroză multiplă, care i-a fost furată mașina, un Fiat Doblò, parcat în fața spitalului Di Venere di Carbonara.

La câteva ore după furt, fiica ei lansase un apel pe Facebook, adresându-se hoților și cerându-le să întoarcă mașina.

În mod incredibil, cererea a avut succes și infractorii i-au returnat Fiat-ul cu o notă: „Și noi avem inimă. Ne pare rău, nu am știut despre boala ta ... Scuză-ne din nou .... Hoții”.

Mașina a fost recuperată de către carabinieri din Valenzano.

fan.page.it / Sursa:fan.page.it


Pub