(video) Usatîi a dat de urma hackerilor „divini”, care i-au spart contul de Instagram: „Am rămas șocat, sincer să vă spun”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a recuperat contul de Instagram după lungi negocieri cu cei doi hackeri, care s-au dovedit a fi, doi minori din Turcia și Azerbaidjan. Fără să achite niciun leu, ghidat de pașii tinerilor, în circa 30 de minute, contul era din nou al lui, a declarat aseară Usatîi, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a, de la N4.

Foto: colaj

„Am rămas șocat, sincer să vă spun, cum mi-am făcut-o, că erau mai multe tentative de genul acesta și pot să vă spun că mi s-a întors contul doar după discuții care au durat foarte mult.

Am primit un mesaj - Hello, we hacked your account. Am început să discut cu ei și când am văzut că unul are 14 ani și altul 16 ani și unul era din Turcia și unul din Azerbaidjan - copii. Vă dați seama, am scris la Tehnical Support, Facebook, Instagram, s-a făcut foarte interesant.

Am întrebat, va rugat cineva special să luați contul meu, au zis că nu - i-au conturi verificate. Au zis că și-au luat 200 mii conturi. Au început cu banii. Până la urmă am discutat cu dânșii frumușel și despre cel roșcat ș.a. Ei până nu m-au ghidat, toți pașii, în 30 de minute dacă nu spuneau cum să rezolv nu îl recuperam. Nu le-am achitat. Zic hai că vă achit bursa în Moldova. Sunt foarte talentați, am mai văzut, dar ce am auzit eu de la copii aceștia”, a declarat Usatîi.

Pe 12 ianuarie, Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a avut parte de o surpriză neplăcută. Aproape de miezul nopții, primarul de la Bălți a rămas fără pagina sa de Instagram. Despre asta a anunțat chiar el, într-o postare pe facebook, cu un mesaj pentru urmăritorii săi: „Nu reacționați”.

Internauții nu au ezitat să se de-a cu părere despre persoana care ar sta în spatele faptei. Unii au făcut legătură cu Gheorghe Cavcaliuc, după ce primarul de la Bălți și-a ieșit din pepeni și l-a acoperit cu cuvinte necezurate pe fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție în emisie, alții însă au zis că ar fi fapta lui Plahotniuc, întrucât textul din descriere este în limba turcă.


Pub