Un tânăr de 30 de ani s-a stins pe patul de spital, după ce a fost bătut de un amic

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a fost lovit în cap cu un obiect dur de către un vecin. Victima a fost transportată la spital, însă medicii nu i-au putut salva viața. Conflictul s-a produs aseară, la domiciliul victimei, de pe stada Pandurilor, sectorul Botanica.

Foto: UNIMEDIA

Totul s-a întâmplat în jurul orei 17:00. Poliția a fost solicitată pentru a interveni pe strada Pandurilor din sectorul Botanica, unde ar fi avut loc un conflict între 2 bărbați, soldat cu o persoană traumată.

Astfel, oamenii legii au stabilit că între victima în vârstă de 30 de ani, care se afla la domiciliu și un bărbat de 66 de ani, venit în ospeție, s-a iscat un conflict. Suspectul i-ar fi aplicat o lovitură cu un obiect dur în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale. Imediat după, a fost solicitată intervenția poliției și ambulanței. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar în rezultatul traumelor primite a decedat.

Suspectul, în vârstă de 66 de ani, originar din capitală a fost reținut.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal conform art. 151 alin. (4) Cod Penal al RM. Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu deces. Conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 12 la 15 ani


Pub