PAS nu va susține candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de premier

Fracțiunea PAS nu va susține candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de premier. Despre aceasta a anunțat PAS, într-un comunicat de presă.

Foto: UNIMEDIA

„Fracţiunea PAS nu va vota nici un guvern înaintat în acest legislativ, fiindcă numai aşa se vor putea declanşa alegerile anticipate pe care le aşteaptă oamenii.

Problema acestei ţări nu este un guvern, oricât de profesionist ar fi, problema acestei ţări este cel mai corupt Parlament din istoria ţării, care nu va lăsa ca acest guvern să funcţioneze”, se arată într-un comunicat.

Maia Sandu a desemnat un candidat la funcția de prim-ministru. Este vorba despre Natalia Gavriliță.

„Am luat decizia să o înaintez pe Natalia Gavrilița, candidat în funcția de prim-ministru. Un om în care am încredere, o profesionistă intergră și responsabilă. I-am dat sarcina să creeze echipa guvernamentală și să pregătească un program de guvernare axat pe dezvoltarea economică și pe curățarea instituțiilor statului de corupție. În continuare consider că alegerile parlamentate anticipate sunt singura cale de a ieși din impasul politic în care ne-am pomenit”, a declarat Maia Sandu, în cadrul unui briefing de presă.


Pub