Mesajul Nataliei Gavriliță după ce Maia Sandu a înaintat-o la funcția de prim-ministră. „Voi veni cu un program care să scoată țara din criză”

2324356

Natalia Gavriliță a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook după ce președinta Maia Sandu a înaintat-o astăzi la funcția de prim-ministră.

„Sunt onorată că am fost desemnată în calitate de candidată la poziția de prim-ministră. Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor și prosperarea Moldovei. Cred cu tărie că cetățenii merită dreptate și bunăstare și voi veni în fața voastră cu o echipă și un program care pot să scoată țara din criză și să apere interesele cetățenilor”, spune Natalia Gavriliță.

Amintim că astăzi, în cadrul unui briefing de presă, Maia Sandu a înaintat-o pe Natalia Gavriliță la funcția de prim-ministră.

Gavriliță s-a născut în UAT din Stânga Nistrului. A absolvit USM, iar după aceasta Universitatea Harvard din SUA. Din 2017, este membră al Partidului Acțiune și Solidaritate. În timpul guvernării Maiei Sandu (2019) a ocupat funcția de ministră a finanțelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente