Trafic dificil la unele puncte de trecere ale frontierei de stat din cauza poleiului și a zăpezii

125780258_3318060981654651_7236812142702681726_o-920×690

Poliţia de Frontieră recomandă tuturor participanţilor la traficul transfrontalier să prezinte prudență maximă la traficul rutier pe drumurile naționale, dar și să se informeze despre condiţiile climaterice în statul de destinație. Echipați mijlocul de transport corespunzător şi asigurați-vă că toate actele necesare autorizării trecerii frontierei de stat sunt conforme.

E de menționat că, pe parcursul zilei de astăzi, polițiștii de frontieră din Direcţia regională EST au intervenit în mai multe situaţii de deblocare a mijloacelor de transport care au derapat de pe traseu din cauza poleiului format.

Între PTF Giurgiuleşti-Galaţi şi PTF Giurgiuleşti-Reni, un camion a derapat de pe carosabil blocând traficul camioanelor de mare tonaj. Astfel, șoferii de camioane sunt rugați să fie înțelegători până la remedierea situației.

La ora actuală, traficul la punctele de trecere este unul echilibrat. Punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim normal. Excepție fac PTF Tudora și PTF Palanca unde, din cauza ninsorii abundente și a vântului puternic se formează suluri de zăpadă și îngreunează circulația rutieră pe traseu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente