fbpx

doc | Încă 2654 de angajați care s-au infectat cu COVID-19 la locul de muncă vor primi indemnizația de 16.000 de lei

Ministerul Finanțelor va aloca 41,02 milioane lei din Fondul de intervenție al Guvernului pentru acordarea indemnizațiilor unice în sumă de 16.000 de lei personalului medical infectat cu COVID-19, precum și altor angajați care s-au infectat cu noul coronavirus la locul de muncă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De indemnizația unică în valoare de 16.000 de lei vor beneficia 2654 persoane, dintre care 1685 sunt personal medical, iar 969 sunt angajați din domeniile apărării, justiției, securității statului și altor autorități și instituții.

Cei mai mulți bani vor fi acordați Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Mai exact, 14.704 milioane de lei vor primi angajații sistemului medical care au suferit de COVID-19. Puțin peste șase milioane de lei vor merge către Consiliul municipal Chișinău, iar câte un milion de lei va fi alocat Consiliului raional Cahul, Consiliului raional Florești și Comitetului executiv UTA Găgăuzia.

Precizăm că, Ministerul Finanțelor va asigura în continuare ca angajații din domeniul medical infectați cu COVID-19, precum și alți angajați care s-au infectat cu COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, să beneficieze de această indemnizație.


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button