fbpx

foto, video | Zeci de accidente, mașini blocate și troleibuze împinse de pasageri. Ninsorile abundente crează probleme în toată țara 

Ninge necontenit de dimineață, iar în toată țara s-a așezat un strat gros de zăpadă. Totodată, în această după amiază a început să viscolească în anumite regiuni, creându-se dificultăți pentru șoferi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cum pasagerii sunt nevoiţi să împingă troleibuzele. Potrivit martorilor oculari se circulă greu pe şoseaua Hînceşti din cartierul Telecentru, dar şi pe strada Studenților care unește sectorul Ciocana cu Râșcani.

De asemenea, în raionul Ștefan-Vodă o mașină a rămas blocată în nămeți, iar salvatorii au fost nevoiți să intervină.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, pe mai multe trasee din țară, au fost raportate peste 70 de accidente. Acestea s-ar fi produs din cauza imprudenței conducătorilor auto.

De asemenea, și Poliția de Frontieră anunță că punctele de trecere Tudora și Palanca sunt blocate din cauza ninsorii abundente și a vântului puternic care formează suluri de zăpadă și îngreunează circulația rutieră pe traseu.

În prezent, 21 de autospeciale curăță străzile principale din Chișinău și împrăștie material antiderapant. La linie urmează să fie scoase circa 60-65 de autospeciale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button