fbpx

A fost întrunită celula de criză: 21 de autospeciale curăță străzile din Chișinău

La momentul actual 21 de autospeciale curăță străzile principale din capitală și împrăștie material antiderapant. În total, urmează să fie implicate în lucrările de deszăpezire 60-65 de autospeciale. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit autorităților locale, în prezent, toate serviciile municipale responsabile de gestionarea situației în condițiile de vreme complicată sunt la datorie. Totodată, în acest sens a fost creată celula de criză pentru întreprinderea măsurilor de deszăpezire și gestionare a situațiilor de urgență generate de condițiile meteorologice cu ninsori abundente.

Actualmente 21 de autospeciale curăță străzile principale din capitală și împrăștie material antiderapant, iar la linie urmează să fie scoase circa 60-65 de autospeciale. Și pe trotuarele din capitală muncitorii de la DGLCA intervin cu sare.

În prezent circulația este îngreunată pe străzile în pantă. Astfel, Primăria Chișinău roagă oamenii să fie înțelegători, iar șoferii atenți în trafic.

Ninsorile ambundente au creat probleme și în alte regiuni ale țării, unde în ultimele 12 ore s-au produs peste 70 de accidente, iar mai multe mașini au rămas blocate în troiene.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button