/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Poliţia Republicii Moldova: „Mașinile parcate neregulamentar, care vor bloca accesul autospecialelor la deszăpezirea străzilor, vor fi evacuate”

missing
27 ianuarie 2021, ora 20:02

Mașinile parcate neregulamentar, care vor bloca accesul autospecialelor la deszăpezirea străzilor, vor fi evacuate. Poliția Națională solicită conducătorilor auto să nu parcheze vehiculele pe partea carosabilă sau în zona drumului, pentru a nu împiedica activitatea tehnicii implicate.

În contextul avertizării meteorologice, emise pentru aceste zile, pe arii extinse sunt înregistrate precipitații puternice sub formă de lapoviță și ninsoare, precum și intensificarea vântului și formarea ghețușului.

Automobilele care vor crea obstacole în timpul lucrărilor vor fi evacuate de pe raza de acțiune, pentru a permite autorităților să-și desfășoare activitatea întru siguranța și confortul cetățenilor.

Potrivit poliției, la etapa actuală, utilajele de deszăpezire și împrăștiere a materialului antiderapant au ieșit pe străzile Capitalei, pentru asigurarea securității circulației rutiere și a participanților la trafic.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, în Capitală au fost înregistrate 66 de accidente rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram