image
Sursa foto: Getty Images

"Face comentarii nerespectuoase?!" Provocarea lui McGregor pentru Khabib Nurmagomedov

Connor McGregor, 32 de ani, a pierdut prin KO în runda a doua a meciului cu Dustin Poirier, iar în avalanşa de reacţii de după meci a făcut vâlvă cel al lui Khabib Nurmagomedov, care l-a criticat pe irlandez pentru modul în care s-a antrenat.

Luptătorul irlandez a ieşit în cârje din vestiar şi a recunoscut că nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva după un meci din cauza loviturilor primite în gambă.

McGregor a avut o reacţia ofensivă, deşi ştie că fostul său adversar a decis să renunţe la lupte pentru că aşa i-a promis mamei sale după moartea tatălui, cel care i-a fost şi antrenor. Dar Connor s-a retras de trei ori până acum şi de fiecare dată a revenit!

"Dacă vrea să aibă comentarii nerespectuoase, să se întoarcă şi să o facem din nou. Sunt aici pentru asta. Asta e o discuţie de bătaie. Dacă te întorci, întoarce-te. Încerci şi o faci. Atâta tot", a declarat Connor în timpul conferinţei de presă, citat de Bleacher Report.

Nurmagomedov s-a retras în luna octombrie, după ce l-a învins pe Justi Gaethje. Iar după meciul disputat sâmbătă la Abu Dhabi i-a transmis lui Dana White, şeful UFC, că este "cu atât de multe niveluri peste aceşti băieţi".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: