image
Sursa foto: dse.md

Explozia de la Sângerei: Cadavrul unui bărbat de 63 de ani, găsit sub dărâmături; Două persoane au fost salvate // UPDATE

UPDATE 20:04 // Salvatorii au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care a fost dat dispărut după deflagrație. Pompierii întreprind măsuri de deblocare pentru recuperarea corpului neînsuflețit.

Alte două persoane, o femeie în vârstă de 61 de ani și un bărbat în vârstă de 68 de ani, au fost salvate de angajații IGSU, fiind preluați în stare conștientă de serviciul medical de urgență.

La fața locului pentru lichidarea consecințelor deflagrației sunt implicați 35 de salvatori și pompieri cu 10 unități de tehnică.

_______________

Două persoane au fost prinse sub dărâmâturi după ce în locuința în care se aflau a avut loc o explozie.

S-a întâmplat în această seară, într-o casă de locuit din strada George Coșbuc din orașul Sângerei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:45. La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori și pompieri care au stabilit că oamenii se află sub construcția ruinată.

Angajații IGSU au efectuat lucrări de deblocare reușind să salveze două persoane, un bărbat și o femeie în stare conștientă, identitatea cărora urmează să fie stabilită.

Ambele persoane au fost preluate de echipele medicale la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri.

La moment salvatorii efectuează lucrări complexe de căutare sub dărâmături pentru a stabili dacă nu mai sunt victime. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

explozie
explozieexplozie
explozieexplozie
explozieexplozie
explozieexplozie
explozieexplozie

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: